Menu

Om oss och 3D-design

Något som alltid har inspirerat oss är teknik och utveckling inom 3D-teknik, med fokus på glas och kristalldesign. Detta är ett område som kanske inte så många har som intresse, men för de som har det kan det vara det vackraste i livet. Med 3D-teknik går det idag att utföra spektakulära mönster som skapar en visuell 3D-miljö för betraktaren. Detta är något som är vårt stora intresse, men vi har också ett djupt rotat intresse i alla former av 3D-teknik och alla de program och datorer som används för att skapa dessa produkter. Du som är besökare här och vill veta mer om 3D-teknik och vad den används till har verkligen kommit till rätt plats.

Att vara kunnig inom dessa olika tekniker som används för att skapa 3D-miljöer är inte gjort i en handvändning, utan här handlar det ofta om att kunna hantera mycket avancerade programvaror. Efter detta kan ett koncept bearbetas till att bli ett program som styr den maskin som ska utföra jobbet och skapa en färdig produkt. Just hela den konsten att utföra detta är det som intresserar oss, och naturligtvis även att finna alla de olika nya produkter som hela tiden utvecklas med hjälp av 3D-teknik.

Nu har du kommit till en hemsida skriven för dig som inte vet så mycket om 3D-teknik och vill veta mer. Här kommer du att få veta mycket nytt, samt mycket elementärt om de olika saker som kan tillverkas, samt olika tekniker som kan användas. Välkommen till oss på 3dcrystaldesign.se, och ta del av den information vi ger.